Korstøttegruppen er en gruppe af forældre og kormedlemmer, som planlægger sociale arrangementer for korets medlemmer.

Gruppen består af korets leder, Finn Evald, 4 forældre som hver især har børn der synger i koret, samt 2 af korets voksne medlemmer.

De mødes cirka hver anden måned, hvor man planlægger de sociale arrangementer, som foregår i koret. Dette kan være korets rejser, korweekender, loppemarkeder og enkelt dags arrangementer for korets medlemmer. F.eks. har man planlagt en tur til Bonbon Land i løbet af efteråret, hvor korets nyeste medlemmer deltog, sammen med resten af soprangruppen. Det giver mange nye venskaber, hvilket er en betydelig del af det sociale liv i koret.

Normalt er det største arbejde planlægningen af korets turner. Dette kan tage 1½ år fra de første ideer om destination kommer på bordet, til koret afslutter sin rejse. Undervejs er mange destinationer foreslået, indtil en enkelt bliver valgt. Herefter får hver af gruppens medlemmer opgaver, så som bestilling af overnatning, udarbejdelse af budget, undersøgelse af seværdigheder som skal besøges, finde koncertsteder, bestilling af bus hvis koret skal på rejse i Europa, eller bestille flybilletter og busser hvis koret skal længere væk, f.eks. USA. Derudover kommer korstøttegruppens medlemmer oftest med på turneerne. Her bruges medlemmerne til praktiske opgaver, så som indkøb af varer til de frokostkasser, vi ofte har med på vores rejser, eller som kortvarige afløsere for gruppelederne.

Korweekender foregår normalt de år, hvor koret ikke skal på udenlandsrejser. Her hjælper korstøttegruppen med at finde en lejr hvor alle korets medlemmer kan være, købe den mad som skal spises, lave maden, samt andre forskellige former for hjælp i forbindelse med weekendopholdet.

Loppemerkedet er også en af de helt store begivenheder for koret. Korstøttegruppen finder datoen, og står derefter for det meste
af det praktiske, indsamling af genstande, inddragelse af korets forældre og en masse andre ting.

Korstøttegruppen kan kontaktes her.