Dagen startede med endnu en uvant morgenmad bestående af nudler med æg og komælk at drikke til. Eller vent, det var jo rismælk, men alt i alt en ganske udmærket morgenmad, som gav et godt fundament og en god start på dagen.

Derefter var dagens program endnu mere afslapning end igår. Efter nogle lange, men gode dage, var det tiltrængt med en dag, hvor grupperne selv kunne planlægge, hvad de hver især havde lyst til. Det viste sig, at centret var et meget populært sted at tage til igen, og samtlige grupper endte derfor der igen. Vi fandt ud af, at vi faktisk slet ikke behøvede at tage bussen, men at man kunne gå derhen på 15 minutter, og undervejs blev der udvekslet meget brugbare informationer om, hvad der f.eks. er godt at investere sine penge i for tiden. En meget klog dreng fra undertegnedes gruppe, vidste nemlig, at det godt kunne betale sig at investere i Danske Bank, nu hvor deres aktier er billige for tiden, og desuden var det også smart at investere i grøn energi. Godt at vide.

Da vi ankom til centret, var det første populære sted Starbucks. At få en vaskeægte kop kaffe eller kakao, som man kender det i Danmark var slet ikke dumt – der blev endda set både store mænd og mindre drenge med stjerner i øjnene over den genfundne glæde med lækker kaffe og kakao. Desuden var der også musik, som man kender det hjemmefra, og ikke en god kinesisk blanding af både følelsesladet pop, hård hiphop og pulsopvækkende techno, som ellers bliver spillet i samtlige kinesiske butikker og i receptioner på hotellerne. Spændende musik, men også godt at høre noget man kender hjemmefra. Ellers gik turen i centret med at få shoppet de ting, vi ikke kunne nå at shoppe igår og nogle drenge genlevede succesen i spilrummet og fik vundet endnu flere slikkepinde, inden vi vendte hjem mod hotellet for at spise frokost.

Efter frokost var der total afslapning, hvor flere af drengene hyggede sig med al deres nykøbte kinesiske slik, mens de så Kung Fu Panda, som en af herrerne havde taget med hjemmefra, og en gruppe herre spillede flere nervepirrende spil varulv. Derefter gik turen mod kinesisk restaurant, hvor vi fik endnu mere spændende og lækker kinesisk mad. En yderst talentfuld dreng formåede næsten at få hele 110 dumplings i munden på én gang, som pandaen fra Kung Fu Panda, men måtte stoppe, da han nåede til 2. Godt kæmpet ellers!

Efter aftensmaden var det allerede ved at blive sent, og hele gruppen gik hjem mod hotellet for at pakke til i morgen, hvor vi skal op klokken 6:30 og rejse med lyntog mod Beijing. Vi glæder os til at se de smukke kinesiske landskaber flyve forbi, mens vi sidder i toget med en hastighed på 350 km/t, selv om det bliver en 5-timers tur. Og vi glæder os til at komme til Beijing, og opleve en af de største byer i verden og se hvad den har at byde på.

Alt i alt en rigtig god dag med en masse ”slappen af”, så vi er helt ladt op til transportdagen i morgen.

Dagens skribent og anagram: Bispen Ejermanden

IMG_0257.jpg

Der ses Kung Fu Panda, som en del af dagens yderst populære afslapning.

72952459_546996206036344_7376803667447382016_n.jpg

Vores frokost- og aftensmads restaurant- Stedet havde bl.a. levende søpølser til salg. Enkelte af drengene fik en mindre biologi-lektion ud af det, da de så dem.